Főoldalra          

Eladó kamionok - vontatók

Eladó kisteher 3,5 T-ig

Eladó kamion - szerelvény - nagyteher 3,5 T felett

Eladó pótkocsi - hűtőkocsi - tartálykocsi

Eladásra kínálom    

Eladó autóbuszok      

Eladó midibuszok        

Eladó mikrobuszok    

Eladásra kínálom    

Eladó építő munkagépek

Eladó mezőgazdasági gépek

Eladó targoncák        

Eladásra kínálom    

Eladó lakókocsik         

Eladó utánfutók           

Eladásra kínálom    

Eladó alkatrészek    

kamionpiac.com

Rólunk

Kapcsolat                  

© KAMIONPIAC 2008-2010

 

Rólunk Kapcsolat

RussianHungarian

Rólunk

Üdvözöljük honlapunkon!

  Vállalkozásunk 1994 óta foglalkozik új, használt és felújított haszongépjárművek értékesítésével.

  Figyelmébe ajánljuk szolgáltatásunkat, melynek fő célja, hogy az Internet adta lehetőségeket felhasználva teljes körű információt nyújtsunk eladó haszongépjárműve részletes bemutatásában és értékesítésében, úgy belföldön, mint a környező országok és az orosz – Független Államok Közössége országainak piacain. www.gruzovikpark.ru

  Mutassa be és népszerűsítse eladó haszongépjárművét úgy, hogy az érdeklődők már a saját komfortzónájukban (családi, baráti, szakmai körben) döntést hozva, az Ön járművét válasszák.

  Meggyőződésünk és valljuk, hogy "Egy kép többet mond ezer szónál", egy VIDEÓ bemutató számtalan képek sorozata.

  Járművével az értékesítés ideje alatt is folyamatosan dolgozhat. Belföldi és magyar ajkú külföldi vásárló esetén, az adás-vételben nem közreműködünk.

  Külföldi (orosz- F.Á.K. országok) vásárló jelentkezése esetén az eladót értesítjük, az adásvétel jogi és anyagi lebonyolításában teljes körű felelősséggel közreműködünk. Az eladó személyes adatait ez esetben bizalmasan kezeljük!

Szolgáltatásainkkal, jelentős előrelépést tehet, további elképzelései megvalósításában. Felmerülő kérdéseire az alábbi telefonszámon válaszolunk.

Üdvözlettel,

Kamion Piac
H-1113 Budapest
Zsombolyai utca 1/a

+36-30-215-7948
e-mail kamionpiac@gmail.com
internet www.kamionpiac.com

Eladó haszongépjárművek bemutatása.

Az alábbiak szerint elkészítjűk eladó járműve bemutató oldalát.

Video (8 -10 perc.) + Adatlap

   Megjegyzés!
  
Weboldalunkon semmilyen információt nem helyezünk el, amely törvénytelen dolgokat tartalmaz, sértőnek találjuk, vagy amely nem illeszkedik a KamionPiac.com weboldal koncepciójához.

Adatvédelem

   Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. Törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvény - az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.
   A KamionPiac.com szerkesztője tiszteletben tartja látogatóinak bizalmas adatait; a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel; azokat kizárólag a hirdetővel előzetes egyeztetést követően tesz nyilvánossá.
  
Ezen adatok csak olyan formában tesszük közzé, illetve hozzuk harmadik személy tudomására, amelyek egyedi azonosításra nem alkalmasak. A szolgáltatáson keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak megfelelően kezeljük.
   A KamionPiac.com más oldalakra való hivatkozásokat is tartalmaz. Ezen oldalak az üzemeltetőnek nem állnak és nem is állhatnak ellenőrzése alatt, így ezek adatközléséért, valamint személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, kérjük, jelezze.

Kamion Piac
H-1113 Budapest
Zsombolyai utca 1/a

      +36-30-215-7948
     e-mail kamionpiac@gmail.com
     internet www.kamionpiac.com

FőoldalraHozzáadás a KedvencekhezOldal nyomtatásaOldal tetejére 

© KAMIONPIAC 2008-2010

e-mail kamionpiac@gmail.com